Waar genieten ontzorgt

Circus ondanks Corona

Afgelopen jaar ontwikkelde we met het Nationaal Zorgcircus binnen 6 maanden de eerste Prikkelarme Circusvoorstelling van Europa. Nu hebben wij binnen 2 weken een mogelijkheid gecreëerd waarmee cliënten ondanks de Corona-crisis vermaakt kunnen worden.

Corona-proof circus

Corona-proof circusHét twee-mans circus van Jofri en Brenda. Live-muziek uit een mini-draaiorgeltje en/of goochelen. In te huren per dagdeel en uitvoerbaar voor ieder raam in de buitenlucht. Slechts €175,- voor een ochtend of middag.

Geen risico. Wel vermaak.

We komen niet in uw instelling, maar bij uw instelling. We gaan de ramen af en geven de persoon achter ieder raam privé-aandacht. Wilt u een liedje of een truck? Of liever allebei? Er is dus altijd een veilige afstand tot de clienten. Die even afleiding hebben en kunnen meedeinen op de muziek of versteld kunnen staan van kleine wonderen.

Waarom?

Begonnen om iedereen een hart onder de riem te steken en vervolgens een enorme hit bij instellingen in Brabant waar mensen hunkeren naar een verzetje. We werden platgebeld! We zouden bijna zeggen: 'gelukkig hebben we extra tijd gekregen tot en met 1 juni!'

Corona-proof circusUiteraard staan we ook na de Corona-crisis voor jullie klaar met complete circusvoorstelling van Nederlands favoriete circus:
Magic Circus, het Nederlands Stadscircus.

Heb je interesse? Wil je meer weten?
Neem contact met ons op: contact@zorgcircus.nl


Ervaringen Nationaal Zorgcircus

"Voor de tweede keer kwam het circus weer naar woonpark Eckartdal in Eindhoven. Met twee voorstellingen wisten zij wederom cliënten, familieleden en vrijwilligers een onvergetelijke middag te bezorgen."