Ouderen & Circus

Clienten worden weer kind

Magic Circus heeft ruime ervaring met het geven van speciale shows voor instellingen en fondsen binnen de ouderenzorg.
Magic Circus: Interactief, sociaal en betrokken entertainment.

Magic Circus actief en betrokken in de ouderenzorg.

Magic Circus en de ouderenzorg

Nationaal Zorgcircus op locatieBewoners van zorginstellingen, woonprojecten, verpleeghuizen, eenzame ouderen uit de wijk. Jaarlijks zien we velen van hen bij ons in het Magic Circus genieten. Steeds meer zorglocaties en instellingen weten ons te vinden voor hun clienten. Soms omdat we elk jaar op een locatie in de buurt komen, maar regelmatig worden we ook speciaal ingehuurd om op locatie de dagelijkse sleur op een prettige manier te doorbreken.

Circus op de kamer

Nationaal Zorgcircus op de kamerIn de huidige tendens waarbij verzorgingstehuizen steeds meer opvang verzorgen voor mensen die echt niet meer zelfstandig kunnen leven, komt het helaas ook regelmatig voor dat sommige clienten niet meer in staat zijn hun kamer te verlaten om een circusvoorstelling bij te wonen. Al staat de tent onder hun raam. Daarom brengt het team van Magic Circus desgewenst ook kamerbezoeken onder het motto ‘Als u niet naar het circus komt, komt het circus naar u!’. Zo kan echt iedere bewoner meegenieten van de magie van Magic Circus, het Nationaal Zorgcircus.

Sociale integratie van ouderen

Nationaal Zorgcircus top activiteitBewoners van zorginstellingen, woonprojecten, verpleeghuizen, eenzame ouderen uit de wijk. Jaarlijks zien we velen van hen bij ons in het Magic Circus genieten. Steeds meer zorglocaties en instellingen weten ons te vinden voor hun clienten. Soms omdat we elk jaar op een locatie in de buurt komen, maar regelmatig worden we ook speciaal ingehuurd om op locatie de dagelijkse sleur op een prettige manier te doorbreken.


Ervaringen Magic Circus in de Zorg

"Voor de tweede keer kwam het Magic Circus weer naar woonpark Eckartdal in Eindhoven. Met twee voorstellingen wisten zij wederom cliënten, familieleden en vrijwilligers een onvergetelijke middag te bezorgen."