Circus en beperking

Circus
IS VOOR IEDEREEN!

In het circus wordt het onmogelijke mogelijk gemaakt. Acrobaten verleggen het menselijke kunnen. Magic Circus kent geen beperkingen! Letterlijk en figuurlijk, want circus draait om mensen en menselijke emotie. Wij behandelen iedereen hetzelfde, ongeacht rolstoel, geleidehond of afwijkende chromosoom.

Er zijn veel activiteiten voor mensen met een beperking, maar een bezoek aan het circus is toch wel één van de favoriete activiteiten. Het Nationaal Zorgcircus werkt nauw samen met Magic Circus. Dit Nederlands Stadscircus reist voornamelijk door en rondom de grote steden Amsterdam, Amersfoort, Leiden, Rotterdam, Utrecht en Zwolle.
Wij bieden instellingen voor mensen met een verstandelijke beperking graag de mogelijkheid om tegen sterk gereduceerde tarieven met een groep onze voorstelling bij te wonen.

Is het tijd voor een feestje? Wij zijn gek op feestjes! Zeker als we erbij mogen zijn en onze tent kunnen opbouwen bij uw instelling. Overdag voorstelling en ’s avonds een disco in de circustent? Kicken voor clienten, medewerkers en hun familie!

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!

VISUELE BEPERKING

Naast mensen met een verstandelijke beperking kunnen wij, dankzij onze samenwerking met de Stichting Komt het Zien!, mensen met een visuele beperking en hun familie ook een unieke circusbelevenis bieden.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op!

ALZHEIMER PREVENTIE

Ruim 11 jaar geeft de Stichting Alzheimer in Beweging van Gera de Leeuw bewegingslessen in verzorgingshuizen en dagopvang. Dankzij onze krachtenbundeling en kennisdeling kan de Stichting nog beter en meer naar de mensen toe. Naast het in beweging brengen van alzheimerpatienten en mensen met dementie worden de pijlen nu, preventief, gericht op de 55-plussers die het leuk vinden om kennis te maken met deze unieke, leuke en aantrekkelijke manier van bewegen.

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op!